Hästarna

Shorty – Shetlandsponny hingst, född 2018

Stallets sötnos! Shorty är självsäker, social och karismatisk. Passar perfekt för uppvisning och frihetsdressyr.


Leiknir från Bökebacken – Islandshäst valack, född 2007

Leiknir är busig, uppfinningsrik och stabil. Tro inte att du kan sitta och dagdrömma på den här hästen för då hittar han själv på en uppgift, såsom att ställa sig på pallen eller gå ner i en bugning. Leknir är inriden utan träns.


Esperanza – Andalusier sto, född 2008

Spanza som hon kallas är en räddningshäst från Spanien där hon blev väldigt illa behandlad. Hon har utvecklat ett extra förtroende för Madeleine men går också som lektionshäst. Vinner du den här hästens hjärta har du en vän för livet! Spanza är också mamma till Bjärkhults Sansa.


Estrella – P.R.E. sto, född 2005

Estrella är ett energiknippe och en riktigt kraftfull häst att sitta på. Hon tränas av Martin i frihetsdressyr både uppsuttet och från marken.


Bjärkhults Sansa – Andalusier sto, född 2018

Sansa är vår egen uppfödning som älskar att arbeta tillsammans med sin människa Martin. Hon är alltid framåt och social. Hälsar gärna på alla som vill klappa henne!


Vigilio RH VI – P.R.E. valack, född 2012

Ville som han kallas är Helenas privathäst och alltid redo för nästa utmaning. Han är påhittig, social och alltid lika glad!


Cruella de Ville – New Forest sto, född 2015

Cruella den perfekta ponnyn för den erfarna ryttaren. Hon är pigg, framåt och känslig för hjälperna. En orädd ponny som går fram överallt!

 


Eisa – Islandshäst sto, född 1998

Stallets veteransto som älskar att bli ompysslad! Gillar att gå på promenad med dom minsta barnen.


Bordadora JL – P.R.E. sto, född 2007

Mira som hon kallas är en av våra nykomlingar i stallet och hon har tidigare haft mycket stress i sitt liv. Hon är en känslig, mild och omtänksam häst. Hon älskar att arbeta tillsammans med den mjuka, lyhörda ryttaren!


Jischa – Welsh Cob/Kallblodstravare valack, född 2007

Jischa är en väldigt snäll och stabil häst. Han passar både för nybörjaren och för den erfarna ryttaren. Jischa ställer gärna upp om du vill lära dig att rida utan träns.


Adam von Fakaland – Islandshäst valack, född 2008

Adam är en häst som kräver mycket känsla från sin ryttare. Han är väldigt lättlärd. Lär man känna honom så kan han ta dig hur långt som helst i din utbildning!


Bjärkhults Penny – Knabstrupper sto, född 2004

Penny är född på Bjärkhults Gård och är stallets mästare i frihetsdressyr! Penny är uppfödd på gården och Madeleine har själv tränat henne sedan hon såg dagens ljus.


Atli från Löttorp – Islandshäst valack, född 2000

Alla nybörjares dröm! Gudasnäll och mycket tålmodig.


Diamanté – P.R.E. hingst, född 2012

Mante som han kallas är en mycket känslig och explosiv häst som är en utmaning att träna. Mante har lagt sitt hjärta i Madeleines händer och målet är att ekipaget ska nå långt inom frihetsdressyren. Mante är också pappa till Bjärkhults Sansa!