Veckoelev

Nu kan du komma som veckoelev till Bjärkhults Gård och träna 10 lektioner för Madeleine under 5 dagars tid. Som veckoelev får du chansen att snabbt utveckla ditt samspel med hästen. Vi erbjuder plats som veckoelev året runt.

Till Bjärkhults Gård är alla välkommna oavsett mål, inriktning och nuvarande nivå. Självklart är även nybörjare varmt välkomna! Har du ingen egen häst kan du utan extra kostnad låna en av Madeleine.


Som veckoelev är du på gården måndag till fredag och tränar tillsammans med din eller en av Madeleines hästar 2 gånger per dag. Varje lektion är ca 40 minuter lång. Du väljer själv vad du vill lägga fokus på under veckans lektioner, om det är frihetsdressyr, longering, ridning, inridning, trick, toleransträning etc.

Du väljer själv om du vill komma till Bjärkhult med din häst under söndagen eller till måndagen. Vi startar kursen kl. 9.00 med en samling i stallet. När du inte tränar är du välkommen att vara med och lyssna på de andra lektionerna och se på när Madeleine tränar sina egna hästar. Det finns även många vackra ridvägar i skogen att följa för den som vill rida ut.

Pris 4 000 kr/person

Stallplats och hage ingår i priset.

Inackordering på gården kan ordnas om du har långt att åka.

Förfrågan om lediga veckor görs till: [javascript protected email address].

 

Bokning och betalning:

  • Bokning av plats sker genom att först maila bjarkhultsgard@outlook.com.
  • När du har fått din bokning bekräftad av oss sätter du in 2 000 kr i bokningsavgift till bankgiro 609-2209.
  • Märk betalningen med ditt namn.
  • Det är först när betalningen har kommit in till oss som platsen är bokad.
  • Dröjer betalningen mer än en vecka efter att vi har skickat bokningsbekräftelsen är inte platsen längre reserverad för dig.
  • Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp. 
  • Resterande avgift ska vara oss tillhanda två veckor innan ankomst.