fbpx
BJÄRKHULTS GÅRD

Boka en plats som weekendelev och uppnå stora framsteg i din träning! 

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Spendera en weekend på Bjärkhults Gård!

Som weekendelev erbjuder vi dig professionell träning och en fantastisk natur att njuta av! Lugnet på gården gör det till en idealisk plats för inlärning både för hästar och människor.

Du välkomnas till Bjärkhults Gård på torsdagen mellan klockan 14.00-19.00. Din häst får en spånad box med friskt vatten samt en gräshage. Sedan gör vi en liten rundtur på gården. Du som ska låna häst av oss får nu möjlighet att möta din häst som du ska träna med under helgen. Därefter får du installera dig i vår gäststuga. Stugan är nyrenoverad med 6 bäddar fördelat på 3 sovrum. Det finns ett stort fullutrustat kök samt toalett med dusch.

Schema för helgens lektioner finns anslaget i stallet. Har du några frågor finns vi tillgängliga för att besvara dessa. Vanligtvis startar vi lektionerna klockan 9.00. Du tränar ett pass under förmiddagen och ett under eftermiddagen. Varje pass är cirka 40 minuter långt.

Under fredagsmorgonen lägger vi upp en plan för din träning. Du kommer att ha en tränare tillgänglig hela helgen som finns där för att coacha dig om du har några frågor. Mellan dina lektioner har du möjlighet att se och lära av de andra deltagarnas lektioner. Det är ett väldigt bra sätt att få ut så mycket som möjligt av helgen då träningen varvas med mycket teori.

 På söndagen avslutar vi senast klockan 15.00.

bjärkhults gård

kontakta oss

Kontakta oss med din bokningsförfrågan genom att fylla i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.