välkommen till oss

Spendera en vecka eller en weekend på gården och uppnå stora framsteg i din träning! 

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Spendera en vecka eller weekend på Bjärkhults Gård!

Som veckoelev erbjuder vi dig professionell träning och en fantastisk natur att njuta av! Lugnet på gården gör det till en idealisk plats för inlärning både för hästar och människor.

Du tränar 2 x 40 minuter varje dag, ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Du väljer vilken inriktning dina träningspass ska ha och vi anpassar träningen efter dina önskemål. Schema för vilka tider du tränar kommer finnas på anslagstavlan i stallet. Om din tid inte passar är det möjligt att byta inbördes med dom andra kursdeltagarna. Vi tar emot max 6 deltagare. När du inte själv tränar är det väldigt lärorikt att titta på när dina kurskamrater tränar.

För veckoelever går det bra att anlända till gården fr.o.m. söndag eftermiddag. Weekendelever är välkomna fr.o.m. torsdag eftermiddag. Tänk på att planera så att ni är här i god tid innan stallet stänger kl.20. Ring gärna och meddela oss när ni har ca 30 minuter kvar att köra, så möter vi upp vid stallet.

För dig som vill så finns det boende på gården. Det är en liten stuga med 4 bäddar som är nyrenoverad. Den ligger precis intill stallet och hagarna med utsikt över ridbanan. Stugan har två sovrum, fullutrustat kök samt toalett med dusch.

bjärkhults gård

PRISLISTA

bjärkhults gård

BETALNING

Betalning av våra tjänster görs i förskott i samband med bokning. Vissa av våra tjänster har en bokningsavgift angiven och det innebär att du delbetalar tjänsten i samband med bokning. Senast 2 veckor innan ditt kurstillfälle ska resterande belopp vara betalt. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp men du kan sätta in en ersättare som tar din plats. Om full betalning inte erläggs enligt ovan kommer platsen att erbjudas till de som står på vår kölista.

Bankgiro