välkommen till oss

Välkommen till vårt uppskattade ridläger i frihetsdressyr på Bjärkhults Gård!

Föregående
Nästa
Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Ridläger med inriktning på frihetsdressyr!

Vi ger ditt barn en fin upplevelse tillsammans med våra hästar under en vecka! Vi erbjuder ridläger både för nybörjare och avancerade ryttare. Du kan ta med egen häst eller låna en av gårdens trygga hästar.

I år kommer vi att ha två ridläger enligt följande:

Vecka 28 – Ridläger för vana ryttare! Det här är ridlägret för dig som rider självständigt i skritt, trav och galopp. Ridlägret startar söndagen den 5 juli kl.18 och avslutas med en uppvisning fredagen den 10 juli kl.11.
Bokningsläge: Finns endast platser kvar för dig med egen häst.

Vecka 31 – Ridläger för  nybörjare! Det här är ridlägret för dig som kan skritta och trava. Tycker du att det är läskigt att galoppera är det inga som helst problem. Vi anpassar oss helt efter just din förmåga. Ridlägret startar söndagen den 26 juli kl.18 och avslutas med en uppvisning fredagen den 31 juli kl.11.

Deltagarna bor i ett stort uppvärmt tält på gården. För dig som känner dig osäker på övernattning går det bra att komma kl.8  på morgonen måndag till fredag. Vi lagar all mat från grunden och har en barnvänlig meny. All mat kommer att göras naturligt glutenfri. Ange om du har några allergier.

Under ridlägret kan du antingen låna häst av oss eller ta med egen. Tar du med egen häst behöver du ta med eget foder. Box och hage ingår.

bjärkhults gård

PRISLISTA

bjärkhults gård

BETALNING

Betalning av våra tjänster görs i förskott i samband med bokning. Vissa av våra tjänster har en bokningsavgift angiven och det innebär att du delbetalar tjänsten i samband med bokning. Senast 2 veckor innan ditt kurstillfälle ska resterande belopp vara betalt. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp men du kan sätta in en ersättare som tar din plats. Om full betalning inte erläggs enligt ovan kommer platsen att erbjudas till de som står på vår kölista.

Bankgiro

längtar du till ridläger 2020?

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder