fbpx
välkommen till oss

Välkommen till vårt uppskattade ridläger i frihetsdressyr på Bjärkhults Gård!

Föregående
Nästa
Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Ridläger med inriktning på frihetsdressyr!

Vi ger ditt barn en fin upplevelse tillsammans med våra hästar under en vecka! Vi erbjuder ridläger både för nybörjare och avancerade ryttare. Du kan ta med egen häst eller låna en av gårdens trygga hästar.

I år kommer vi att ha ett ridläger torsdag till söndag enligt följande:

Vecka 24 – Ridläger för barn & ungdomar från 10 år 
På årets ridläger är alla välkomna både nybörjare och avancerade ryttare. Vi kommer att dela upp grupperna efter kunskapsnivå. Ridlägret startar torsdagen den 17 juni kl.16 och avslutas söndagen den 20 juni kl.15.

Deltagarna bor i ett stort uppvärmt tält på gården. För dig som känner dig osäker på övernattning går det bra att komma kl. 8 på morgonen. Vi lagar all mat från grunden och har en barnvänlig meny. All mat kommer att göras naturligt glutenfri. Ange om du har några allergier.

Under ridlägret kan du antingen låna häst av oss eller ta med egen. Tar du med egen häst behöver du ta med eget foder. Box och hage ingår.

bjärkhults gård

PRISLISTA

bjärkhults gård

BETALNING

Betalning av våra tjänster görs i förskott i samband med bokning. Vissa av våra tjänster har en bokningsavgift angiven och det innebär att du delbetalar tjänsten i samband med bokning. Senast 2 veckor innan ditt kurstillfälle ska resterande belopp vara betalt. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp men du kan sätta in en ersättare som tar din plats. Om full betalning inte erläggs enligt ovan kommer platsen att erbjudas till de som står på vår kölista.

Bankgiro

längtar du till ridläger 2021?

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder