välkommen till oss

Vi har lång erfarenhet av alla typer av hästar och lägger vårt fulla fokus på att få hästen trygg och stadig i ridningen. Vi planerar in några tillfällen under träningsperioden där du medverkar under träningen och du och hästen får möjlighet att lära er att tolka varandras signaler. Vi anpassar träningen precis efter vad din häst behöver.

Nu är det dax att boka plats om du vill få din häst inriden av oss under 2021! 

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Ge din häst den bästa starten som ridhäst!

Vi vill att din häst ska känna sig lika stolt över att ha en ryttare på ryggen som du är över att äntligen kunna rida din häst. 

När vi tar emot din häst på tillridning så kommer träningsperioden anpassas helt efter era behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av alla typer av hästar och lägger vårt fulla fokus på att få hästen trygg och stadig i ridningen. Detta lägger grund för att kunna utvecklas precis i den riktning ni vill, oavsett om ni har höga ambitioner eller mestadels vill njuta av uteritter i skogen tillsammans.

Vi rider inte till hästen så att det är lätt för oss att rida den, vi rider till hästen så att DU ska kunna rida den. Därför planerar vi tillsammans in några tillfällen under träningsperioden när du kan vara med så att du och din häst får möjlighet att lära er tolka varandras signaler. Vi hjälper er att få en riktigt bra start helt enkelt!

När träningsperioden är slut sammanställer vi ett dokument med övningar vi jobbat mycket med, övningar som tar er vidare och signaler hos hästen att vara uppmärksam på. Din häst får en liten eller stor hage beroende på behov och längd på vistelsen.

Box, strö, utfodring samt mockning och daglig skötsel ingår. Vi har stor erfarenhet av fånghästar – nämn detta om din häst är känslig. Vi erbjuder även ett paket där strö, hö eller hösilage, primero total samt AME mineraler ingår för din häst.

bjärkhults gård

PRISLISTA

bjärkhults gård

BETALNING

Betalning av våra tjänster görs i förskott i samband med bokning. Vissa av våra tjänster har en bokningsavgift angiven och det innebär att du delbetalar tjänsten i samband med bokning. Senast 2 veckor innan ditt kurstillfälle ska resterande belopp vara betalt. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp men du kan sätta in en ersättare som tar din plats. Om full betalning inte erläggs enligt ovan kommer platsen att erbjudas till de som står på vår kölista.

Bankgiro