fbpx
välkommen till oss

Vi har lång erfarenhet av alla typer av hästar och lägger vårt fulla fokus på att få hästen trygg och stadig i ridningen. Vi planerar in några tillfällen under träningsperioden där du medverkar under träningen och du och hästen får möjlighet att lära er att tolka varandras signaler. Vi anpassar träningen precis efter vad din häst behöver.

 

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Ge din häst den bästa starten som ridhäst!

Vi vill att din häst ska känna sig lika stolt över att ha en ryttare på ryggen som du är över att äntligen kunna rida din häst. 

Vid inridning ingår:

  • 20 träningspass med hästen
  • Veckovis uppdatering med videor som förklarar de olika övningarna vi arbetar med
  • Box och hage
  • Ägaren får när som helst komma och delta under träningen, ju oftare desto bättre

När vi tar emot din häst på tillridning så anpassas träningsperioden helt efter era behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av alla typer av hästar och lägger vårt fulla fokus på att få hästen trygg och stadig i ridningen. Detta lägger grund för att kunna utvecklas precis i den riktning ni vill, oavsett om ni har höga ambitioner eller mestadels vill njuta av uteritter i skogen tillsammans.

Vi rider inte till hästen så att det är lätt för oss att rida den, vi rider till hästen så att DU ska kunna rida den.

Därför planerar vi tillsammans in några tillfällen under träningsperioden när du kan vara med så att du och din häst får möjlighet att lära er tolka varandras signaler.

Vi hjälper er att få en riktigt bra start helt enkelt!

bjärkhults gård

kontakta oss

Kontakta oss med din bokningsförfrågan genom att fylla i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.