fbpx
välkommen till oss

Vecka 13 är ridskolans sista vecka och tyvärr kommer vi därefter inte kunna erbjuda någon fortsättning med grupplektioner om 4 elever.
Vi vill väldigt gärna fortsätta att undervisa alla er som går på ridskolan och därför har vi tagit fram ett par specialerbjudanden, läs mer nedan.

” Att gå från att få 10 minuters effektiv tid av en 40 minuters lång ridlektion i grupp, till 40 minuter privatlektion där fokuset ligger enbart på mig och hästen har varit helt avgörande för mig och min utveckling i frihetsdressyren! Visst, det kostar lite mer, men det är väl investerade pengar då kvaliteten och relationen man skapar med både hästen och framförallt sina ridlärare under en privatlektion är svår att uppnå i större grupp. Därför förespråkar jag privatlektion alla dagar i veckan!”  

– Malin N

En duolektion innebär att du tillsammans med en kompis delar på en 40 minuter lång lektion. Innan och efter lektionen får du borsta och göra iordning hästen. Har du ingen att boka duolektion tillsammans med så kan du mejla oss så ser vi om vi kan hitta någon lämplig kamrat. 

Hästar som finns tillgängliga för duolektioner just nu är Leiknir, Jischa och Cruella.

Pris: 300 kr/elev.

Under en privatlektion får du chans att utveckla ditt samspel med hästen ytterligare där allt fokus ligger på dig under lektionen. Du sätter själv upp dina mål ned träningen och vi arbetar tillsammans mot dem. Innan och efter lektionen får du borsta och göra iordning hästen. 

Hästar som finns tillgängliga för privatlektioner just nu är Leiknir, Jischa, Cruella, Adam, Mira och Eisa.

Paketpris 5 lektioner: 2 400 kr (ord. pris. 3 000 kr)

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Vi lär dig mer än bara ridning!

Vi strävar efter att våra elever ska få känslan av att ha en egen häst. Med vår vägledning får eleverna lära sig att ta ansvar för sin lektionshästs välbefinnande både före, under och efter lektionen. 

 

Våra elever får träna sig på situationer som gör att dom utvecklar sin självkänsla och sitt ledarskap i relationen till hästen. Detta är förmågor som ofta kommer till nytta i andra sammanhang, inte minst i arbetslivet.