välkommen till oss

Vår ridskola har inriktning på frihetsdressyr. Grupperna är små med max 4 deltagare Till oss är alla välkomna att ansöka om plats på ridskolan.

Frihetsdressyr &
akademisk ridkonst

Vi lär dig mer än bara ridning!

Vi strävar efter att våra elever ska få känslan av att ha en egen häst. Med vår vägledning får eleverna lära sig att ta ansvar för sin lektionshästs välbefinnande både före, under och efter lektionen. 

 

Våra elever får träna sig på situationer som gör att dom utvecklar sin självkänsla och sitt ledarskap i relationen till hästen. Detta är förmågor som ofta kommer till nytta i andra sammanhang, inte minst i arbetslivet. 

Är du intresserad av frihetsdressyr? Då är du välkommen att ansöka till vår ridskola! Ridskolan är indelad i 2 terminer på våren och 2 terminer på hösten. Varje termin består av 8 grupplektioner. Träningen varieras mellan ridning, markarbete och teori. Igenridning sker sista fredagen varje månad.

Max 4 deltagare per lektion gör att vi kan erbjuda högre kvalitet på undervisningen och ge varje elev mer tid. Vi anpassar gruppindelningen efter kunskapsnivån på deltagarna. I möjligaste mån kommer familjemedlemmar som rider att kunna få sina lektioner samma veckodag.

När man har uppnått en viss kunskapsnivå som ridskoleelev finns det möjlighet att bli medryttare på någon av våra lugna och trygga hästar. Som medryttare får man möjlighet att rida ut i våra vackra omgivningar en dag per vecka.

bjärkhults gård

PRISLISTA

bjärkhults gård

BETALNING

Betalning av våra tjänster görs i förskott i samband med bokning. Vissa av våra tjänster har en bokningsavgift angiven och det innebär att du delbetalar tjänsten i samband med bokning. Senast 2 veckor innan ditt kurstillfälle ska resterande belopp vara betalt. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp men du kan sätta in en ersättare som tar din plats. Om full betalning inte erläggs enligt ovan kommer platsen att erbjudas till de som står på vår kölista.

Bankgiro

bjärkhults gård

ansökan till ridskolan

Ansökan till ridskolan görs inför varje ny termin. Fyll i ansökan nedan så hör vi av oss så fort vi kan.